Espoon keskuspuisto

Lähemmäksi Keskuspuistoa pääset vain telttailemalla

Jos lempilajejasi ovat polkujuoksu, maastopyöräily, suunnistus, hiihto tai ihan vaan koiran kanssa käppäily, arki Olarinhuipulla on yhtä juhlaa. Tekosyyt jättää treeni väliin nimittäin karisevat kummasti, kun polut ja hiihtoladut alkavat käytännössä suoraan kotioveltasi. Innokkaiden ulkoilijoiden tarpeet on huomioitu myös talojen suunnittelussa, sillä kätevissä varastotiloissa sukset, laudat, kelkat ja fillarit säilyvät turvassa.

880 hehtaarin piha

Suurelta osaltaan luonnontilaisen Espoon Keskuspuiston maisemat vaihtelevat metsistä soihin ja kallioista niittyihin. Luontoseikkailija voikin bongata sieltä esimerkiksi harvinaisempia lintulajeja ja suojeltuja metsiköitä. Virkistystauon puolestaan voi pitää vaikkapa Akilleksen Majan latukahviossa. Olarinhuipun Keskuspuistonäkymillä varustettujen asuntojen parvekkeilta etäisyyttä metsänrajaan on vain metrejä, joten vuodenaikojen vaihtelua kelpaa seurata oman asunnon lämmössä.

Naapuruston ykköskohteet

Joko tunnet nämä naapuruston parhaat paikat?

skeittilauta
Olariin
skeittaamaan
2 min kävellen
opiskelija
Olarin
koulu
5 min kävellen
pulkka
Ruduksenmäelle pulkkailemaan
5 min pulkkaa
perässä kiskoen
koira
Olarin koirapuistoon
12 min tassutellen
frisbee
Puolarmaariin
frisbeegolfaamaan
10 min fillarilla
urheilupuisto
Tapiolan urheilupuistoon
treenaamaan tai penkkiurheilemaan
10 min fillarilla
haukilahti
Haukilahteen
uimaan tai veneilemään
15 min fillarilla
ostoskassit
Isoon Omenaan
shoppailemaan tai leffaan
10 min fillarilla
skumppa
Nokkalan majakalle
skumpalle
15 min fillarilla
lapsi
Suurpellon
Angry Birds
-leikkipuistoon
15 min kävellen

Olarin ja Suurpellon palvelut

Toimivat lähipalvelut helpottavat arkea

Olarinhuipulla voit tukeutua niin Olarin, Ison Omenan kuin Suurpellonkin palveluihin. Lähin ruokakauppa löytyy n. kilometrin päästä Suurpellosta ja alle kahden kilometrin päässä ovat myös Olarin ostarin kaupat ja ravintolat. Postipaketit kulkevat tietenkin kotiovelle, eli suoraan Olarinhuipun omaan pakettiautomattiin.

Muut tärkeimmät palvelut, kuten kirjasto, terveysasema ja lukuisat kaupat löytyvät Isosta Omenasta n. 10 minuutin bussi- tai polkupyörämatkan päästä. Kouluja ja päiväkoteja ympäristöstä löytyy useita: lähimpänä tietenkin Olarin koulu ja lukio.

Liikenneyhteydet

Keskeltä pääsee nopeasti kaikkialle

Julkiset liikenneyhteydet
Liikkuminen on helppoa niin metrolla kuin busseillakin. Esimerkiksi Leppävaaraan pääset alle puolessa tunnissa eikä matka Ruoholahteenkaan vie juuri pidempään. Matinkylän metroasemalle on noin kymmenen minuutin bussimatka ja bussipysäkki sijaitsee aivan Olarinhuipun edessä. Busseja kulkee tiheään: arkisin n. kuuden minuutin välein.

Polkupyörällä
Olarinhuipulta kulkevat puistonäkymäiset pyöräreitit useampaan ilmansuuntaan. Olit sitten menossa itään kohti Tapiolaa, länteen kohti Puolarmetsää tai Gräsanojan vartta etelään, voit taittaa suuren osan matkasta rauhaisaa, autotonta reittiä.

Omalla autolla
Kehä II kulkee sopivan läheltä Olarinhuippua, joten autolla pääset nopeasti liikkumaan ympäri pääkaupunkiseutua. Auton pysäköintimahdollisuuksista saat lisätietoa Taloyhtiö-sivulta tai kysymällä suoraan välittäjältäsi.

Haluaisitko lisätietoja?

Ota yhteyttä Ronaan

Rona Pomoell
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

040 515 4747
rona@bo.fi

Rona Pomoell

Haluaisitko lisätietoja?

Ota yhteyttä Aarnoon

Aarno Saine
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

050 369 2400
aarno@bo.fi

Aarno Saine