Valitse kahdesta talosta ja yhtiöstä

Olarinhuipun hurmaava parivaljakko

Olarinhuippuun valmistuu kaksi omistusasuntoyhtiötä: Galileo ja Herkules. Galileo on kuvassa keskllä ja Herkules oikealla. Molemmat talot avautuvat kohti Keskuspuistoa, joten vehrein puistonäkymin varustettuja koteja löytyy kummastakin. Molemmat talot myös sijaitsevat rauhaisan sisäpihan puolella. Seitsenkerroksisessa Galileossa asuntoja on 41 ja kuusikerroksisessa Herkuleksessa 33. Valitsitpa kumman talon hyvänsä, Olarinhuipulla viihdyt varmasti.

Auringonvalon suunnat

Haluatko nauttia aamu- vai ilta-auringosta?

Huipulle paistaa melkein aina. Oheinen kuva esittää auringonvalon suuntia kesäkuun ensimmäisenä päivänä ja antaa siten osviittaa auringon liikkeistä. Jos haluat mieluummin herätä aamuauringon sarastukseen, suosittelemme asuntoa itäpuolelta. Jos taas nautit mieluummin auringonlaskuista, suosittelemme asuntoa länsipuolelta, eli Keskuspuiston puolelta.

Rauhallinen ja suojaisa piha

Sisäpiha tuo suojaa ja avaruutta

Ylismäentien varrelle rakentuva lamellitalo muodostaa sopivan ääni- ja näkösuojan Olarinhuipun pihalle. Autotkin sujahtavat piiloon pihakannen alle. Niinpä lasten on turvallista leikkiä viihtyisän sisäpihan leikkipaikoilla ja lemmikitkin voivat huoletta tassutella nurmikolla. Iän ja uskalluksen karttuessa pihan leikkipaikoilta on helppo lähteä retkeilemään Keskuspuiston puolelle.

Lataa Galileon esite

Pysäköintivaihtoehdot

Autopaikka omaksi tai vuokrattuna

Taloyhtiöiden kellarikerroksissa on ostettavissa yksittäisiä autotallipaikkoja, joiden saatavuutta ja hintoja voit tiedustella suoraan välittäjältäsi. Voit myös vuokrata autollesi pysäköintioikeuden korttelin pysäköintihallista, jonka kautta ajo autotalleihinkin tapahtuu. Autollesi pääset suoraan oman talosi hissillä, joten talvipakkasillakaan ei tarvitse värjöitellä kylmässä.

Haluaisitko lisätietoja?

Ota yhteyttä Ronaan

Rona Pomoell
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

040 515 4747
rona@bo.fi

Rona Pomoell

Haluaisitko lisätietoja?

Ota yhteyttä Aarnoon

Aarno Saine
kiinteistönvälittäjä LKV, partner

050 369 2400
aarno@bo.fi

Aarno Saine

NREP

Haluamme tarjota ihmeellisen hyvää arkea

Mielestämme suomalainen asuntorakentaminen on kaavoihinsa kangistunutta, joten uuden asunnon ostajat joutuvat tinkimään aivan liikaa unelmistaan. Niinpä me haluamme ravistella koko toimialaa ja tehdä asiat fiksummin, rohkeammin ja ekologisemmin. Siten voimme tehdä asunnon omistamisesta ja ostamisesta maailman parhaan kokemuksen. Olarinhuippuun kiteytyy koko filosofiamme: tarjoamme sinulle laadukkaan, toimivan ja viihtyisän kodin fiksulla investoinnilla. Siinä ovatkin ihmeellisen hyvän arjen ainesosat.

terv. Lotta ja NREP-tiimi

Lue lisää NREP:stä